De bedenkers

Petra Spreij

Journalist

Via mijn bureau Beeld & Woord kwam ik de afgelopen twaalf jaar voor tijdschriften en tv-programma's in contact met talloze bijzondere levensverhalen. Verhalen ontroeren en inspireren me; ze zetten mijn eigen leven in een ander perspectief.

Ik heb ook gezien wat het met de personen zelf deed als ze hun verhaal mochten vertellen. Ze voelden zich gezien en erkend. Zonder uitzondering. Oprechte aandacht heeft een zeer gunstige werking op zelfvertrouwen en de wil om te ontwikkelen. Levensverhalen hebben iets magisch. Zowel voor degene die luistert, als voor degene die vertelt. Dat motiveerde me om ook buiten de media met biografieën te gaan werken en zo is Biografie in beeld geboren.

Gerdien v/d Stoel

Dieptepsycholoog

Gedurende mijn hele leven ben ik nieuwsgierig naar mensen, de mens en mijn eigen mens-zijn. “Worden wie je bent” is daarbij een rode draad. Vandaar mijn studie Humanistiek en daarna mijn 5-jarige opleiding tot Dieptepsycholoog. Sinds 4 jaar heb ik een eigen praktijk. In mijn werk als dieptepsycholoog ben ik op zoek naar de ware ander. Wie is die ander werkelijk? De biografie van de mens is een heel belangrijk onderdeel van de therapie. Tijdens het vertellen van onze biografie licht ons verleden op in het heden en vaak ontstaan hierdoor nieuwe belevingen voor de toekomst.

Biografie in Beeld
Biografie in beeld is een trainingsbureau. Onze trainingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling en ons startpunt is altijd de eigen biografie.

Iedere training is op maat gemaakt, maar de basis is telkens hetzelfde. We begeleiden deelnemers bij het in beeld brengen van hun eigen biografie. Met onder meer foto's, archetypes, interviews en andere opdrachten maken we een reis langs heden & verleden en kijken van daaruit naar de toekomst. Van die reis maken we een professionele film.

Iedere training geeft reflectie op en bewustwording over wie je werkelijk bent. Na afloop ervaar je meer energie, levenslust en kracht om de dingen te doen waar je goed in bent.
Contactgegevens
Biografie in Beeld

Petra Spreij, 06 - 28 24 73 35
Gerdien vd Stoel, 06 - 28 42 67 01

info@biografieinbeeld.nl
Contact

Bedankt voor uw bericht, u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord!