Wat doen wij

boksclinic_header schermafdruk-2016-08-30-10-44-25 schermafdruk-2016-08-30-10-40-32 hogeschool

Trainingen op maat
Biografie in Beeld is een trainingsbureau. We hebben een aantal vaste trainingen, maar leveren ook maatwerk. De basis van iedere training is hetzelfde: we werken aan persoonlijke ontwikkeling onder begeleiding van een kundige psychotherapeut en leggen die ontwikkeling vast op film onder begeleiding van een professionele programmamaker. Centraal staat ‘de eigen biografie’.

Alle trainingen helpen om je eigen persoonlijkheid beter te leren kennen, te accepteren en verder te ontwikkelen. Kortgezegd: we richten ons op het verbeteren van de persoonlijke effectiviteit. Filmbeeld dient als reflectie en is een middel om verkregen inzichten kracht bij te zetten. Na onze training zijn deelnemers beter in staat om succesvolle vervolgstappen te maken, zowel privé als op het vlak van carrière. Deelnemers zijn sterker, zelfbewuster en werken meer vanuit authenticiteit.

Film je eigen groei
Onze visie: aan de hand van je eigen biografie kun je zelfinzicht vergroten, ongewenste patronen inzien en doorbreken om uiteindelijk meer vanuit jezelf en je talenten te kunnen leven. Het letterlijk in beeld brengen, geeft de levensverhalen meer gewicht en maakt het individuele ontwikkelingsproces zichtbaar.

Het gefilmde materiaal verwerken we in een professionele montage tot een inspirerend eindproduct. Beeld zet verkregen inzichten kracht bij, dankzij beeld beklijven ze beter. Daarnaast versnelt beeld bewustwording en ondersteunt daarmee veranderprocessen in positieve zin. ‘Een beeld zegt meer dan duizend woorden’. De film blijft altijd een herinnering aan de mogelijkheid om te veranderen en persoonlijk te groeien.

Voor wie? 
We geven onder meer trainingen aan hulpverleners (in company), docenten, studenten en jongeren met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast worden we ingezet bij trajecten voor teambuilding en loopbaanontwikkeling.

Biografie in Beeld
Biografie in beeld is een trainingsbureau. Onze trainingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling en ons startpunt is altijd de eigen biografie.

Iedere training is op maat gemaakt, maar de basis is telkens hetzelfde. We begeleiden deelnemers bij het in beeld brengen van hun eigen biografie. Met onder meer foto's, archetypes, interviews en andere opdrachten maken we een reis langs heden & verleden en kijken van daaruit naar de toekomst. Van die reis maken we een professionele film.

Iedere training geeft reflectie op en bewustwording over wie je werkelijk bent. Na afloop ervaar je meer energie, levenslust en kracht om de dingen te doen waar je goed in bent.
Contactgegevens
Biografie in Beeld

Petra Spreij, 06 - 28 24 73 35
Gerdien vd Stoel, 06 - 28 42 67 01

info@biografieinbeeld.nl
Contact

Bedankt voor uw bericht, u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord!